2014-06-13 15:04Bloggpost

Samlarbilsauktionen går av stapeln

PS Auction ABPS Auction AB

Under de senaste två veckorna har uppståndelsen kring PS Samlarbilsauktion varit stor, runt om i landet finns 120 bilobjekt till försäljning på vår nätauktion som avslutas lördagen den 14 juni. Det är kul men samtidigt oväntat stort intresse för auktionen säger Per Henriksson, Vd för PS Onlineauktioner.

Årets auktion har främst två dragplåster, klassikern Bentley S2 Continental –60 samt en Aston Martin DB6-68. Torsten Kreugers mahognybåt Mary kommer också att gå under klubban, denna historiska och eleganta båt beräknas till ett värde av 10 miljoner. Lördagen den 14 juni kommer det vara visning för ett 20 –tal bilar i Frihamnen i Göteborg. 

PS vill kunna erbjuda både köpare och säljare en trygg bilaffär och har därför valt att arrangera en professionell auktion för samlarbilar. Bilarna som deltar i nätauktionen granskades av en opartisk värderingsman, för att ge båda parter bästa tänkbara beslutsunderlag. Begreppet samlarbil syftar till veteran-, entusiast-, sport och hobbybilar vilket betyder att både gamla och nya fordon finns till försäljning.

Nätauktionen öppnade den 29 maj och avslutas den 14 juni. Visning av de anmälda bilarna äger rum den 14 juni, klockan 11.00–15.00 på PS anläggning i Göteborg. Välkomna!

Övriga bilar visas efter separat överenskommelse. Om PS Auction AB

Om PS Auction AB Vår vision: Fullt användbara produkter får aldrig någonsin mer gå till spillo. Med våra tjänster ska människor och företag kunna konsumera med mer förnuft - och ta ansvar för hur varor säljs, köps, transporteras och används. Om tusen år kommer man att skaka på huvudet över hur jorden utarmades under 1900-talet. Det finns bara en planet och vi överkonsumerar en rad av dess resurser. The Planetary Bounderies* kräver att vi byter strategi. Att vi funderar ett varv till innan vi köper, byter eller slänger våra saker. PS Auction tillverkar inte något. Vår roll är att bidra till maximal resurseffektivitet genom att se till att verktyg, varulager, fordon och maskiner inte blir stående, utan snabbt kommer till användning hos nya ägare, när tidigare ägare vill eller måste släppa taget. Tack vare våra professionella medarbetare, vår onlineauktion, vår infrastruktur och vår utbredning i världen förlänger vi livscykeln på varor som redan existerar. Igen och igen. Kontakta gärna våra distriktskontor som finns på följande orter; Svenljunga, Göteborg, Stockholm, Linköping, Karlstad Skellefteå & Malmö


Kontaktpersoner

Per Henriksson
CEO
Per Henriksson
David Benisty
CMO
David Benisty