2014-05-27 14:16Bloggpost

Stort intresse för årets Samlarbilsauktion

PS Auction ABPS Auction AB

PS Onlineauktioner kör för första gången en Samlarbilsauktion och över 50 bilar är anmälda till nätauktionen som kommer att äga rum på www.ps.nu från den 29 maj. PS vill ge svenska bilentusiaster möjlighet att göra en trygg affär oavsett om de säljer eller köper. 

Auktionen består både av putsade bilar i miljonklassen och rariteter i behov av renovering, den gemensam nämnaren är att bilarna berör riktiga entusiaster. För att se alla objekt - kolla in bifogat dokument.Visning av objekten är möjlig och PS försäljningskontor i Göteborg kommer att bjuda in till en officiell visning på några av bilarna den 14 juni, samma dag som auktionen avslutas. 

Fram till den 31 maj går det att anmäla sin samlar-entusiast - sport eller veteranbil till auktionen. Säljaren får möjlighet till en professionell värdering av bilen och exponering till potentiella köpare över hela Sverige och norra Europa. 

Om PS Auction AB

Om PS Auction AB Vår vision: Fullt användbara produkter får aldrig någonsin mer gå till spillo. Med våra tjänster ska människor och företag kunna konsumera med mer förnuft - och ta ansvar för hur varor säljs, köps, transporteras och används. Om tusen år kommer man att skaka på huvudet över hur jorden utarmades under 1900-talet. Det finns bara en planet och vi överkonsumerar en rad av dess resurser. The Planetary Bounderies* kräver att vi byter strategi. Att vi funderar ett varv till innan vi köper, byter eller slänger våra saker. PS Auction tillverkar inte något. Vår roll är att bidra till maximal resurseffektivitet genom att se till att verktyg, varulager, fordon och maskiner inte blir stående, utan snabbt kommer till användning hos nya ägare, när tidigare ägare vill eller måste släppa taget. Tack vare våra professionella medarbetare, vår onlineauktion, vår infrastruktur och vår utbredning i världen förlänger vi livscykeln på varor som redan existerar. Igen och igen. Kontakta gärna våra distriktskontor som finns på följande orter; Svenljunga, Göteborg, Stockholm, Linköping, Karlstad Skellefteå & Malmö


Kontaktpersoner

Per Henriksson
CEO
Per Henriksson
David Benisty
CMO
David Benisty