2022-05-16 15:27Nyheter

A bucket of art - Välgörenhets- & hållbarhetsauktion i sammarbete med SMP

PS Auction ABPS Auction AB

UNIK AUKTION
“A bucket of art” är både ett välgörenhets- och hållbarhetsinitiativ av SMP i samarbete med psauction.se.

Två skopor har specialmålats av den svenska konstnären Charlie Granberg @charliegranberg_art där SMP & PS Auction skänker hela överskottet till den ideella och politiskt oberoende välgörenhetsorganisationen Swedish Rescuers som utrustar och utbildar ukrainska sjukvården samt räddningstjänst med nödvändiga fordon.

"TIGER"
Grävskopa 2200HDB-1700 SMP105 J550 Trapetsskär + Slitdelar

Auktionen är i full gång och avslutas den 3 juni. Du kan registrera dig och lägga ditt bud här:
https://psauction.se/item/view...

”Hand”
 KABELSKOPA KS950 B27

Ropades hem på Väg- & Anläggningsmässan i Norge i fredags. Det var Hatledal AS som vann budgivningen. Ett familjeföretag från västlandet i Norge som har ca 8st anställda. Grundare är Arvid Hatledal som ägt företaget i över 30 år.

"Vi är väldigt glada att kunna hjälpa andra genom att skänka pengar, och vi anordnar själva arrangemang i Stryn för välgörande ändamål."

Hatledal AS
Øyvind Hatledal - kontor/allt/son
Robin vonheim - förare
Benny Hammer - förare
Vidar Edelston - förare
Arvid Hatledal - ägareOm PS Auction AB

Om PS Auction AB Vår vision: Fullt användbara produkter får aldrig någonsin mer gå till spillo. Med våra tjänster ska människor och företag kunna konsumera med mer förnuft - och ta ansvar för hur varor säljs, köps, transporteras och används. Om tusen år kommer man att skaka på huvudet över hur jorden utarmades under 1900-talet. Det finns bara en planet och vi överkonsumerar en rad av dess resurser. The Planetary Bounderies* kräver att vi byter strategi. Att vi funderar ett varv till innan vi köper, byter eller slänger våra saker. PS Auction tillverkar inte något. Vår roll är att bidra till maximal resurseffektivitet genom att se till att verktyg, varulager, fordon och maskiner inte blir stående, utan snabbt kommer till användning hos nya ägare, när tidigare ägare vill eller måste släppa taget. Tack vare våra professionella medarbetare, vår onlineauktion, vår infrastruktur och vår utbredning i världen förlänger vi livscykeln på varor som redan existerar. Igen och igen. Kontakta gärna våra distriktskontor som finns på följande orter; Svenljunga, Göteborg, Stockholm, Linköping, Karlstad Skellefteå & Malmö


Kontaktpersoner

Per Henriksson
CEO
Per Henriksson
David Benisty
CMO
David Benisty