2022-04-08 15:57Nyheter

PS Auction nomineras till Årets hållbara e-handelsresa 2022

PS Auction ABPS Auction AB

PS Auction har blivit nominerade till 🌿 Årets hållbara e-handelsresa 2022 🌿 . En nominering som utsetts av Breakit.

Vi på PS Auction vill bidra med att upplysa både köpare och säljare om vad det innebär att handla begagnat och nästan nytt samt de fördelar som det medför. 

Att handla använt och nästan nytt är en bra affär. Det har vi bevisat sedan 1958 och 300 000 kunder verkar hålla med. Det är dessutom ganska roligt att delta och kanske vinna en auktion.

Vi kallar det "En hållbar handling"!


Om PS Auction AB

Om PS Auction AB Vår vision: Fullt användbara produkter får aldrig någonsin mer gå till spillo. Med våra tjänster ska människor och företag kunna konsumera med mer förnuft - och ta ansvar för hur varor säljs, köps, transporteras och används. Om tusen år kommer man att skaka på huvudet över hur jorden utarmades under 1900-talet. Det finns bara en planet och vi överkonsumerar en rad av dess resurser. The Planetary Bounderies* kräver att vi byter strategi. Att vi funderar ett varv till innan vi köper, byter eller slänger våra saker. PS Auction tillverkar inte något. Vår roll är att bidra till maximal resurseffektivitet genom att se till att verktyg, varulager, fordon och maskiner inte blir stående, utan snabbt kommer till användning hos nya ägare, när tidigare ägare vill eller måste släppa taget. Tack vare våra professionella medarbetare, vår onlineauktion, vår infrastruktur och vår utbredning i världen förlänger vi livscykeln på varor som redan existerar. Igen och igen. Kontakta gärna våra distriktskontor som finns på följande orter; Svenljunga, Göteborg, Stockholm, Linköping, Karlstad Skellefteå & Malmö


Kontaktpersoner

Per Henriksson
CEO
Per Henriksson
David Benisty
CMO
David Benisty