2014-10-09 09:33Nyheter

PS i nya kläder – snyggare, smartare och snabbare

PS Auction ABPS Auction AB

Auktionsfirman Pettersson& Son AB blir PS Onlineauktioner AB vilket gör att vi byter plats från www.ps.nu till www.psonlineauktioner.se

Nu presenterar vi på PS Onlineauktioner en ny och toppmodern auktionsplats på nätet. Trygghet för både köpare och säljare har varit vår ledstjärna i utvecklingsarbetet. Vi vill att det skall bli ännu enklare att göra affärer via oss. Därför gör vi stora förbättringar av auktionsplatsens funktioner. Sökningen får ett lyft, det blir lättare att hitta det du är ute efter och varorna beskrivs på ett mer utförligt och exakt sätt. Det är en kvalitetshöjning för att underlätta i budgivningen.

Naturligtvis skräddarsyr vi också hela marknadsplatsen så att den fungerar lika bra i mobila enheter som på större skärmar.

Och skulle något gå fel i affären skall det vara enkelt att rätta till det.

Nu ger vi tydliga beskrivningar av hur ångerrätten fungerar för privatpersoner. Vi visar villkoren för att reklamera en vara – även om den har använts. Och vi ökar vår servicegrad för transporter och betalningar. Vi kan erbjuda frakt från fler orter, och redan nu inför vi Swish som betalningsalternativ för företag. Det kommer fler alternativ senare i höst.

En annan stor förändring är att hela härligheten också finns på engelska. Det är en anpassning till det snabbt ökande internationella intresse som vi märker för våra auktioner. När Eric Westerberg från Umeå sålde sin hemmabyggda ubåt vid PS Onlineauktioner rapporterade brittiska BBC om händelsen: www.bbc.com/news/blogs-news-from-elsewhere-29326608.

Den som säljer via PS Onlineauktioner når alltfler köpstarka utländska köpare.

Hittills i år har vi sett en ökning med 51 procent av försäljningen till länder utanför EU. En del av de nya budgivarna finns i avlägsna länder som Bolivia och Jordanien. Många finns också i vårt grannland Norge. 

Välkommen att testa vår uppgraderade service på www.psonlineauktioner.se.Om PS Auction AB

Om PS Auction AB Vår vision: Fullt användbara produkter får aldrig någonsin mer gå till spillo. Med våra tjänster ska människor och företag kunna konsumera med mer förnuft - och ta ansvar för hur varor säljs, köps, transporteras och används. Om tusen år kommer man att skaka på huvudet över hur jorden utarmades under 1900-talet. Det finns bara en planet och vi överkonsumerar en rad av dess resurser. The Planetary Bounderies* kräver att vi byter strategi. Att vi funderar ett varv till innan vi köper, byter eller slänger våra saker. PS Auction tillverkar inte något. Vår roll är att bidra till maximal resurseffektivitet genom att se till att verktyg, varulager, fordon och maskiner inte blir stående, utan snabbt kommer till användning hos nya ägare, när tidigare ägare vill eller måste släppa taget. Tack vare våra professionella medarbetare, vår onlineauktion, vår infrastruktur och vår utbredning i världen förlänger vi livscykeln på varor som redan existerar. Igen och igen. Kontakta gärna våra distriktskontor som finns på följande orter; Svenljunga, Göteborg, Stockholm, Linköping, Karlstad Skellefteå & Malmö


Kontaktpersoner

Per Henriksson
CEO
Per Henriksson
David Benisty
CMO
David Benisty