2023-05-26 13:52Nyheter

Unik Möjlighet: Ombyggd Folkabuss/Foodtruck från '78

PS Auction ABPS Auction AB

Utforska den ultimata kombinationen av nostalgi och gourmetupplevelser på hjul! PS Auction kan nu erbjuda en unik möjlighet att bli ägare till en ombyggd folkabuss/foodtruck från 1978. Denna pärla på fyra hjul har genomgått en fullständig omvandling och är redo att erbjuda kulinariska äventyr för både matälskare och samlare.

För många är folkabussen mer än bara ett fordon. Den representerar en ikonisk tidsepok och symboliserar frihet, kreativitet och äventyr. Nu ges du chansen att äga en ombyggd folkabuss som tar dessa känslor till en helt ny nivå.

Foodtrucken erbjuder inte bara en fantastisk estetik och charm, den är också fullt utrustad med köksfaciliteter som är redo att trolla fram kulinariska mästerverk. En investering för de som drömmer om att starta sin egen matrelaterade verksamhet eller för de som vill lägga till en unik pärla i sin fordonskollektion.

Auktionen är redan i full gång på PS Auctions plattform.

Registrera dig enkelt och lägg ditt bud!

https://psauction.se/item/view/984337/ombyggd-folkabuss-foodtruck-fran-78-skattebefriad


Om PS Auction AB

Om PS Auction AB Vår vision: Fullt användbara produkter får aldrig någonsin mer gå till spillo. Med våra tjänster ska människor och företag kunna konsumera med mer förnuft - och ta ansvar för hur varor säljs, köps, transporteras och används. Om tusen år kommer man att skaka på huvudet över hur jorden utarmades under 1900-talet. Det finns bara en planet och vi överkonsumerar en rad av dess resurser. The Planetary Bounderies* kräver att vi byter strategi. Att vi funderar ett varv till innan vi köper, byter eller slänger våra saker. PS Auction tillverkar inte något. Vår roll är att bidra till maximal resurseffektivitet genom att se till att verktyg, varulager, fordon och maskiner inte blir stående, utan snabbt kommer till användning hos nya ägare, när tidigare ägare vill eller måste släppa taget. Tack vare våra professionella medarbetare, vår onlineauktion, vår infrastruktur och vår utbredning i världen förlänger vi livscykeln på varor som redan existerar. Igen och igen. Kontakta gärna våra distriktskontor som finns på följande orter; Svenljunga, Göteborg, Stockholm, Linköping, Karlstad Skellefteå & Malmö


Kontaktpersoner

Per Henriksson
CEO
Per Henriksson
David Benisty
CMO
David Benisty