2023-05-24 16:15Nyheter

Unika fordon och samlarbilar auktioneras ut på den årliga Samlarbilsauktionen hos PS Auction

PS Auction ABPS Auction AB

Med en imponerande samling av unika fordon, är denna auktion en höjdpunkt för samlarbilsentusiaster och motorentusiaster över hela landet.


Samlarbilsauktionen har kommit att bli en otroligt populär återkommande auktionen med allt från klassiska veteranbilar till eleganta sportbilar, vintage motorcyklar och terrängfordon. Samlarbilsauktionen har något att erbjuda alla typer av samlarbilentusiaster. Det är en unik möjlighet att upptäcka och buda hem sällsynta fordon.


Dessutom erbjuder PS Auction alltid en smidig auktionsprocess till alla kunder. Oavsett om det är första gången du deltar i en auktion eller om du är en erfaren samlarbilsentusiast, kan du räkna med att PS Auctions team kommer att vara där för att vägleda dig genom hela processen och svara på alla dina frågor.


Sammanfattningsvis är den årliga Samlarbilsauktionen en händelse som inte får missas för alla som älskar samlarbilar och unika fordon. Ta chansen att vara en del av denna spännande upplevelse och få möjligheten att buda hem just din favorit.


För mer information om auktionen och för att se samlingen av fordon, vänligen besök: https://psauction.se/auction/3...


Om PS Auction AB

Om PS Auction AB Vår vision: Fullt användbara produkter får aldrig någonsin mer gå till spillo. Med våra tjänster ska människor och företag kunna konsumera med mer förnuft - och ta ansvar för hur varor säljs, köps, transporteras och används. Om tusen år kommer man att skaka på huvudet över hur jorden utarmades under 1900-talet. Det finns bara en planet och vi överkonsumerar en rad av dess resurser. The Planetary Bounderies* kräver att vi byter strategi. Att vi funderar ett varv till innan vi köper, byter eller slänger våra saker. PS Auction tillverkar inte något. Vår roll är att bidra till maximal resurseffektivitet genom att se till att verktyg, varulager, fordon och maskiner inte blir stående, utan snabbt kommer till användning hos nya ägare, när tidigare ägare vill eller måste släppa taget. Tack vare våra professionella medarbetare, vår onlineauktion, vår infrastruktur och vår utbredning i världen förlänger vi livscykeln på varor som redan existerar. Igen och igen. Kontakta gärna våra distriktskontor som finns på följande orter; Svenljunga, Göteborg, Stockholm, Linköping, Karlstad Skellefteå & Malmö


Kontaktpersoner

Per Henriksson
CEO
Per Henriksson
David Benisty
CMO
David Benisty