2014-04-22 15:28Pressmeddelande

Bentley S2 Continental till stor samlarbilsauktion

PS Auction ABPS Auction AB

Bilintresset runt om i Sverige och i våra grannländer är stort, årligen anordnas bilträffar och utställningar som lockar tusentals intresserade i olika åldrar. Inför sommaren är många bilentusiaster på jakt efter en ny ögonsten vilket medför ökad kommers kring samlarbilar! Årets auktion har främst två dragplåster, klassikern Bentley S2 Continental –60 samt en Aston Martin DB6-68. Aston Martin attraherar bilintresserade över hela världen då märket har en central roll i James Bond filmerna. Bentley S2 Continental anses av många vara den bästa modellen av S-serien, dels för sitt välkända och uppskattade utrymme för både passagerare och bagage.  

PS.nu vill kunna erbjuda både köpare och säljare en trygg bilaffär och arrangerar därför i juni en professionell auktion för samlarbilar. De bilar som deltar i nätauktionen granskas av en opartisk värderingsman, för att ge båda parter bästa tänkbara beslutsunderlag. Begreppet samlarbil syftar till veteran-, entusiast-, sport och hobbybilar vilket betyder att både gamla och nya fordon kommer att finnas med.

Nätauktionen öppnar den 29 maj och avslutas den 14 juni. Visning av de anmälda bilarna äger rum den 14 juni, klockan 10.00–15.00 på PS:s olika auktionsanläggningar i Sverige. Övriga bilar visas efter separat överenskommelse. Antalet bilar på auktionen är begränsat. Störst chans att få vara med på auktionen har bilar som bedöms vara intressanta för bilintresserade och har ett realistiskt minimipris.

Auktionsobjektet exponeras på www.ps.numed bilder och detaljerad beskrivning. Budgivningen sker på nätet vilket gör att köpare från hela Norden hittar auktionen. PS. nu har mer än 50 års erfarenhet av auktioner och våra representanter finns runt om i hela landet. För att sälja sin bil i Samlarbilsauktionen 2014 krävs en anmälan senast den 31 maj på www.ps.nu.


Om PS Auction AB

Om PS Auction AB Vår vision: Fullt användbara produkter får aldrig någonsin mer gå till spillo. Med våra tjänster ska människor och företag kunna konsumera med mer förnuft - och ta ansvar för hur varor säljs, köps, transporteras och används. Om tusen år kommer man att skaka på huvudet över hur jorden utarmades under 1900-talet. Det finns bara en planet och vi överkonsumerar en rad av dess resurser. The Planetary Bounderies* kräver att vi byter strategi. Att vi funderar ett varv till innan vi köper, byter eller slänger våra saker. PS Auction tillverkar inte något. Vår roll är att bidra till maximal resurseffektivitet genom att se till att verktyg, varulager, fordon och maskiner inte blir stående, utan snabbt kommer till användning hos nya ägare, när tidigare ägare vill eller måste släppa taget. Tack vare våra professionella medarbetare, vår onlineauktion, vår infrastruktur och vår utbredning i världen förlänger vi livscykeln på varor som redan existerar. Igen och igen. Kontakta gärna våra distriktskontor som finns på följande orter; Svenljunga, Göteborg, Stockholm, Linköping, Karlstad Skellefteå & Malmö


Kontaktpersoner

Per Henriksson
CEO
Per Henriksson
David Benisty
CMO
David Benisty