2017-05-26 14:01Pressmeddelande

​Buda på unika prylar från Darin, GES och Jill Johnson

PS Auction ABPS Auction AB

Nu kan du lägga vantarna på unika prylar från artisterna Darin, GES och Jill Johnson och samtidigt bidra till välgörenhet. De vinnande buden garanteras dessutom en plats på en exklusiv spelning med artisterna hos Mix Megapol samt hotellvistelse.

I samband med en exklusiv spelning på Mix Megapol Guldscen med Darin, Jill Johnsson och GES (Glennmark, Eriksson och Strömstedt) passar artisterna på att auktionera ut unika prylar via PS Auction.

Budgivningen pågår fram till 5 juni. De med vinnande bud får tillsammans med en vän även en plats till Mix Megapols Guldscen, inkluderat boende på Hotel Kungsträdgården fredag-söndag 9-11 juni, där det även bjuds på lyxiga middagar och artistuppträdande av GES, Jill Johnson och Darin.

Darin auktionerar ut en unik signerad bild och pengarna går till SOS Barnbyar:
https://psauction.com/se_sv/item/view/380925/signerad-bild-pa-darin-endast-ett-exemplar

GES auktionerar ut en elgitarr av märket Epiphone ES-335 Dot Cherry som signeras på plats. Pengarna går till Unicef:
https://psauction.com/se_sv/item/view/380924/epiphone-es-335-dot-cherry-glenmark-eriksson-stromstedt

Jill Johnson auktionerar ut sin gitarr av märket Epiphone Hummingbird PRO Ebony och signerar den på plats. Pengarna går till Unicef:
https://psauction.com/se_sv/item/view/380926/epiphone-hummingbird-pro-ebony-exklusivt-signerad-till-dig-av-jill-johnson

För mer information
Jan Corneliusson, PS Auction: jan.corneliusson@ps.se, 0708-44 60 88


Om PS Auction AB

Om PS Auction AB Vår vision: Fullt användbara produkter får aldrig någonsin mer gå till spillo. Med våra tjänster ska människor och företag kunna konsumera med mer förnuft - och ta ansvar för hur varor säljs, köps, transporteras och används. Om tusen år kommer man att skaka på huvudet över hur jorden utarmades under 1900-talet. Det finns bara en planet och vi överkonsumerar en rad av dess resurser. The Planetary Bounderies* kräver att vi byter strategi. Att vi funderar ett varv till innan vi köper, byter eller slänger våra saker. PS Auction tillverkar inte något. Vår roll är att bidra till maximal resurseffektivitet genom att se till att verktyg, varulager, fordon och maskiner inte blir stående, utan snabbt kommer till användning hos nya ägare, när tidigare ägare vill eller måste släppa taget. Tack vare våra professionella medarbetare, vår onlineauktion, vår infrastruktur och vår utbredning i världen förlänger vi livscykeln på varor som redan existerar. Igen och igen. Kontakta gärna våra distriktskontor som finns på följande orter; Svenljunga, Göteborg, Stockholm, Linköping, Karlstad Skellefteå & Malmö


Kontaktpersoner

Per Henriksson
CEO
Per Henriksson
David Benisty
CMO
David Benisty