2015-06-01 08:30Pressmeddelande

Passionerad reklamfilm till aftonbladet.se

PS Auction ABPS Auction AB

”Allt har ett värde och alla har en passion.” Det är grunden för nätauktionsfirman PS Onlineauktioners erbjudande och varumärke. I en filmkampanj tillsammans med magikern Stefan Odelberg har de undersökt temat närmare. Kampanjen smygstartade på Youtube tidigare i år och växlar nu upp med publicering på aftonbladet.se från och med vecka 23. Ansvarig byrå är We are Relevent.

–Vi brinner för att förverkliga människors passioner. Passion är den gemensamma nämnaren mellan oss och våra kunder. Entreprenören som ska expandera sitt företag, hemmasnickaren som bygger ut huset, samlaren som hittar en efterlängtad raritet. Alla har sina passioner och det vi auktionerar ut förverkligar deras passioner. Hela auktionsförfarandet med bud och vinnare stormar också av känslor. Det har Stefan Odelberg hjälpt oss att iscensätta i ett antal korta filmklipp, säger Per Henriksson, vd för PS Onlineauktioner.

Personalen personifierar PS

Kampanjen är planerad för att bygga varumärket inifrån och ut. Både personalen, kunder och folk på gatan är med i filmerna.

–Kampanjen är ett nytt grepp för oss och det är livsviktigt att budskapet står på stadig grund. Vi vill börja inifrån och ut för att personifiera varumärket PS, därför är våra medarbetare med och delar sina passioner. Det är de som är PS, säger Per Henriksson.

Filmerna kommer att följas upp med fler klipp och passionstemat kommer att kommuniceras vid kickoffer, kundmöten och i CSR-arbetet.

Från och med vecka 23 når filmerna en bredare målgrupp när de läggs upp på aftonbladet.se.

Se filmerna på: https://www.youtube.com/user/AuktionsfirmanPSnu

Arbetsgrupp:

Marknadschef: Evelina Karlsson

Byrå: We are Relevent

Filmteam: Stefan Odelberg & Komet


Om PS Auction AB

Om PS Auction AB Vår vision: Fullt användbara produkter får aldrig någonsin mer gå till spillo. Med våra tjänster ska människor och företag kunna konsumera med mer förnuft - och ta ansvar för hur varor säljs, köps, transporteras och används. Om tusen år kommer man att skaka på huvudet över hur jorden utarmades under 1900-talet. Det finns bara en planet och vi överkonsumerar en rad av dess resurser. The Planetary Bounderies* kräver att vi byter strategi. Att vi funderar ett varv till innan vi köper, byter eller slänger våra saker. PS Auction tillverkar inte något. Vår roll är att bidra till maximal resurseffektivitet genom att se till att verktyg, varulager, fordon och maskiner inte blir stående, utan snabbt kommer till användning hos nya ägare, när tidigare ägare vill eller måste släppa taget. Tack vare våra professionella medarbetare, vår onlineauktion, vår infrastruktur och vår utbredning i världen förlänger vi livscykeln på varor som redan existerar. Igen och igen. Kontakta gärna våra distriktskontor som finns på följande orter; Svenljunga, Göteborg, Stockholm, Linköping, Karlstad Skellefteå & Malmö


Kontaktpersoner

Per Henriksson
CEO
Per Henriksson
David Benisty
CMO
David Benisty