2023-10-10 13:08Pressmeddelande

PS Auction auktionerar ut stora delar ur Azelio AB i konkurs

PS Auction ABPS Auction AB

Azelio AB som börsnoterades 2018 på First North och har bedrivit global verksamhet, har haft fem verksamhetsställen i Sverige. Dessa är nu flyttade till Azelios fabriker i Uddevalla och Åmål.

Nu håller vi första auktionen i Uddevalla av sammanlagt ca 6 auktioner från det svenska cleantechföretaget.

Nya auktionsobjekt kommer att tillkomma löpande under två månader, så se till att hålla dig uppdaterad genom vår hemsida.

Azelio utvecklade och sålde kraftverk baserade på en stirling-motor som drivs med solenergi och gas (även lågkvalitativ), vilket man kombinerat med termisk lagring av energi.

Här kan du följa del 1 i auktionen: https://psauction.se/auction/4...


Om PS Auction AB

Om PS Auction AB Vår vision: Fullt användbara produkter får aldrig någonsin mer gå till spillo. Med våra tjänster ska människor och företag kunna konsumera med mer förnuft - och ta ansvar för hur varor säljs, köps, transporteras och används. Om tusen år kommer man att skaka på huvudet över hur jorden utarmades under 1900-talet. Det finns bara en planet och vi överkonsumerar en rad av dess resurser. The Planetary Bounderies* kräver att vi byter strategi. Att vi funderar ett varv till innan vi köper, byter eller slänger våra saker. PS Auction tillverkar inte något. Vår roll är att bidra till maximal resurseffektivitet genom att se till att verktyg, varulager, fordon och maskiner inte blir stående, utan snabbt kommer till användning hos nya ägare, när tidigare ägare vill eller måste släppa taget. Tack vare våra professionella medarbetare, vår onlineauktion, vår infrastruktur och vår utbredning i världen förlänger vi livscykeln på varor som redan existerar. Igen och igen. Kontakta gärna våra distriktskontor som finns på följande orter; Svenljunga, Göteborg, Stockholm, Linköping, Karlstad Skellefteå & Malmö


Kontaktpersoner

Per Henriksson
CEO
Per Henriksson
David Benisty
CMO
David Benisty