2023-08-02 10:00Pressmeddelande

PS Auction blir stolt partner till Barngolfen 2023 och auktionerar till förmån för Drottning Silvias Barnsjukhus

PS Auction ABPS Auction AB

PS Auction blir stolt partner till välgörenhetsevenemanget Barngolfen 2023, som arrangeras av Insamlingsstiftelsen för Drottning Silvias Barnsjukhus. Genom detta partnerskap kommer PS Auction att hålla utvalda auktioner där alla intäkter oavkortat går till stiftelsen.

Barngolfen är en årlig golftävling som syftar till att samla in medel till Drottning Silvias Barnsjukhus.

Insamlingsstiftelsen arbetar för att skapa glädje för de barn och familjer som kämpar i sin vardag på Sveriges största barnsjukhus. När barn och unga drabbas av sjukdom behövs miljöer, upplevelser och aktiviteter som uppmuntrar till lek och skratt, en tillvaro som skänker tröst och hopp. Därför samlar stiftelsen in medel till insatser som kompletterar sjukhusets ordinarie vård. Det som behövs året runt, varje dag, men som inte kan finansieras med våra offentliga medel.

Evenemanget är ett framstående välgörenhetsevenemangen i Sverige och lockar både privatpersoner och företag.

PS Auction, som en ledande aktör inom cirkulära auktioner, är hedrade över att kunna bidra till detta viktiga ändamål. Genom att hålla i alla auktioner ges deltagarna möjlighet att lägga bud på unika föremål och erbjudanden samtidigt som de stödjer barnsjukhuset.

"Vi är glada och stolta över att få vara partner till Barngolfen 2023 och bidra till att förbättra livet för barn och deras familjer genom vårt engagemang och våra auktioner, säger David Benisty på PS Auction."

PS Auction uppmanar så många som möjligt att delta i auktionerna och därmed bidra till Stiftelsens arbete. Genom att stödja Barngolfen 2023 kan vi tillsammans göra en verklig skillnad i att skapa glädje för alla barn.

Auktionerna ligger ute nu och kommer fyllas på löpande så du kan vara med och bidra redan idag. Följ länken för att komma till auktionerna:

https://psauction.se/auction/3...


Om PS Auction AB

Om PS Auction AB Vår vision: Fullt användbara produkter får aldrig någonsin mer gå till spillo. Med våra tjänster ska människor och företag kunna konsumera med mer förnuft - och ta ansvar för hur varor säljs, köps, transporteras och används. Om tusen år kommer man att skaka på huvudet över hur jorden utarmades under 1900-talet. Det finns bara en planet och vi överkonsumerar en rad av dess resurser. The Planetary Bounderies* kräver att vi byter strategi. Att vi funderar ett varv till innan vi köper, byter eller slänger våra saker. PS Auction tillverkar inte något. Vår roll är att bidra till maximal resurseffektivitet genom att se till att verktyg, varulager, fordon och maskiner inte blir stående, utan snabbt kommer till användning hos nya ägare, när tidigare ägare vill eller måste släppa taget. Tack vare våra professionella medarbetare, vår onlineauktion, vår infrastruktur och vår utbredning i världen förlänger vi livscykeln på varor som redan existerar. Igen och igen. Kontakta gärna våra distriktskontor som finns på följande orter; Svenljunga, Göteborg, Stockholm, Linköping, Karlstad Skellefteå & Malmö


Kontaktpersoner

Per Henriksson
CEO
Per Henriksson
David Benisty
CMO
David Benisty