2015-02-02 07:55Pressmeddelande

PS Onlineauktioner och Stefan Odelberg i filmsamarbete. Alltings värde blir passionerad film.

PS Auction ABPS Auction AB

PS Onlineauktioners affärsidé bottnar i insikten om att allt har ett värde för någon. Att bakom varje objekt finns en passion. I en serie filmer har komikern Stefan Odelberg tagit reda på vilka skepnader den passionen kan ta sig. Syftet med kampanjen är öka kännedomen om PS Onlineauktioner och stärka närvaron i digitala medier.

Vi ser alltmer av rörlig media vilket också har en överlägsen utväxling i dagens kommunikation. I kampanjen vill vi lyfta fram människors passioner och drömmar för utan dem blir det inga auktioner. . Vi vill visa att alla har något i livet som de brinner lite extra för och är experter på.Vi möter dessa människor varje dag, grävmaskinisten, advokaten, snickaren, inredningsspecialisten som alla har hittat sitt drömföremål hos oss. Passionen finns överallt och hos alla, om än i olika former. Något som Stefan Odelberg verkligen lyckas få fram, säger Evelina Karlsson, marknadschef för PS Onlineauktioner.

Therese Weibull ansvarig projektledare på Relevent Communication som producerat filmerna fortsätter.

  • -PS Onlineauktioner ger produkter en andra chans men också människor en möjlighet att förverkliga sina drömmar. Filmerna bygger på tanken om passionen som drivkraft och vi vill visa att den finns där ute – hos oss alla! Passion är något som berör och jag är övertygad om att filmerna kommer väcka nyfikenhet om vad man kan hitta på PS Onlineauktioner för att förverkliga just sin passion, säger Therése Weibull, projektledare på Relevent Communication.

Tillsammans med ett filmteam gav sig Stefan Odelberg ut på Göteborgs gator för att se var passionen finns. Resultatet sänds på PS Onlineauktioners hemsida och youtube-kanal sedan 30 januari. 


Om PS Auction AB

Om PS Auction AB Vår vision: Fullt användbara produkter får aldrig någonsin mer gå till spillo. Med våra tjänster ska människor och företag kunna konsumera med mer förnuft - och ta ansvar för hur varor säljs, köps, transporteras och används. Om tusen år kommer man att skaka på huvudet över hur jorden utarmades under 1900-talet. Det finns bara en planet och vi överkonsumerar en rad av dess resurser. The Planetary Bounderies* kräver att vi byter strategi. Att vi funderar ett varv till innan vi köper, byter eller slänger våra saker. PS Auction tillverkar inte något. Vår roll är att bidra till maximal resurseffektivitet genom att se till att verktyg, varulager, fordon och maskiner inte blir stående, utan snabbt kommer till användning hos nya ägare, när tidigare ägare vill eller måste släppa taget. Tack vare våra professionella medarbetare, vår onlineauktion, vår infrastruktur och vår utbredning i världen förlänger vi livscykeln på varor som redan existerar. Igen och igen. Kontakta gärna våra distriktskontor som finns på följande orter; Svenljunga, Göteborg, Stockholm, Linköping, Karlstad Skellefteå & Malmö


Kontaktpersoner

Per Henriksson
CEO
Per Henriksson
David Benisty
CMO
David Benisty