2015-11-05 08:47Pressmeddelande

PS Onlineauktioner samarbetar med Mix Megapols Morrongäng

PS Auction ABPS Auction AB

Pressmeddelande 2015-11-05

PS Onlineauktioner auktionerar prylar på Mix Megapol

PS Onlineauktioner samarbetar med Mix Megapols Morrongäng för att på ett lustfyllt sätta öka kännedom och nya kunder genom Peters Prylauktion

Mellan november till februari kommer Mix Megapols lyssnare få möjlighet att delta i en prylauktion som sänds live. Lyssnarna tipsar om sina prylar där sedan ETT föremål väljs ut och säljs under namnet Peters Prylauktion. Auktionen genomförs på ps.se/petersprylauktion ett antal torsdagar kl 07.45 med första avslut 12 november.

Per Henriksson VD ”Vi lever i en mediatid där platta säljbudskap och payoff`s måste ersättas av något mer inspirerande och engagerande för att etablera en relation till en produkt eller varumärke. Mediakanalen och annonsören måste tillsammans hitta sätt som bygger värden för en reklamtrötta läsare och lyssnare. Peters prylauktion har just den möjlighet att bli en väg där PS bygger kännedom genom både lust och värde. Med Mix Megapols koncept och Peter Sandholt som frontfigur har vi helt rätt förutsättningar för en lyckad kampanj.”

”Att skapa kreativa upplägg för våra kunder tillhör vardagen hos oss på Mix Megapol. Samarbetet med PS Onlineauktioner är ännu ett bra exempel på en kul och engagerande aktivitet för våra lyssnare. I det här fallet blir Mix Megapols Morrongäng en naturlig plattform, inte minst när programledaren Peter Sandholt har ett galet stort intresse för prylar i alla dess former. Och auktioner ligger helt rätt i tiden, säger Anna Spolander, Programchef Mix Megapol Göteborg”

Fakta om Peters Prylauktion

Sänds med start 5/11 2015

Första avslut: 12/11 2015 kl. 07.45

Infosida hos Mix Megapol

>> Infosida hos PS www.ps.se/petersprylauktion

PS Onlineauktioner- Finns på 13 platser i landet från Skellefteå till Malmö samt kontor i Estland. 2014 sålde PS mer än 50.000 objekt på sin nätauktion och omsättningen 2014 uppgick till 190 milj kr.

Kontaktpersoner: Per Henriksson VD – 0767-747301


Om PS Auction AB

Om PS Auction AB Vår vision: Fullt användbara produkter får aldrig någonsin mer gå till spillo. Med våra tjänster ska människor och företag kunna konsumera med mer förnuft - och ta ansvar för hur varor säljs, köps, transporteras och används. Om tusen år kommer man att skaka på huvudet över hur jorden utarmades under 1900-talet. Det finns bara en planet och vi överkonsumerar en rad av dess resurser. The Planetary Bounderies* kräver att vi byter strategi. Att vi funderar ett varv till innan vi köper, byter eller slänger våra saker. PS Auction tillverkar inte något. Vår roll är att bidra till maximal resurseffektivitet genom att se till att verktyg, varulager, fordon och maskiner inte blir stående, utan snabbt kommer till användning hos nya ägare, när tidigare ägare vill eller måste släppa taget. Tack vare våra professionella medarbetare, vår onlineauktion, vår infrastruktur och vår utbredning i världen förlänger vi livscykeln på varor som redan existerar. Igen och igen. Kontakta gärna våra distriktskontor som finns på följande orter; Svenljunga, Göteborg, Stockholm, Linköping, Karlstad Skellefteå & Malmö


Kontaktpersoner

Per Henriksson
CEO
Per Henriksson
David Benisty
CMO
David Benisty