2014-05-09 07:00Pressmeddelande

PS Onlineauktioner utvecklar sin verksamhet i Stockholm

PS Auction ABPS Auction AB

PS Onlineauktioner utökar sin verksamhet i Stockholmsområdet genom att anställa två personer med erfarenhet av konkurser, avvecklingar och värderingar. Kompetenser som passar väldigt bra på PS i den utvecklingsfas som bolaget befinner sig i. 

Ola Tjernström tillträder som platsansvarig på PS Onlineauktioner i Vallentuna den 9 maj 2014. Ola kommer närmast från KVD där han arbetade som värderingsman. Han har en lång och gedigen bakgrund inom Atlas Copcokoncernen som produktionsplanerare, inköpare, teamleader inom logistik, import och export och även som industrisäljare. Simon Happstadius, tidigare handläggare på försäljningskontoret i Göteborg förstärker PS-teamet i Stockholm. 

PS är ett auktionsföretag som förmedlar egendom från säljare till köpare med en övertygelse om att allt har ett värde. En maskin som anses vara uttjänt kan komma till stor nytta för någon annan. Idag är vår målsättning att kontinuerligt stärka positionen som förtroendegivande marknadsplats där man får chansen att göra bra affärer.


Om PS Auction AB

Om PS Auction AB Vår vision: Fullt användbara produkter får aldrig någonsin mer gå till spillo. Med våra tjänster ska människor och företag kunna konsumera med mer förnuft - och ta ansvar för hur varor säljs, köps, transporteras och används. Om tusen år kommer man att skaka på huvudet över hur jorden utarmades under 1900-talet. Det finns bara en planet och vi överkonsumerar en rad av dess resurser. The Planetary Bounderies* kräver att vi byter strategi. Att vi funderar ett varv till innan vi köper, byter eller slänger våra saker. PS Auction tillverkar inte något. Vår roll är att bidra till maximal resurseffektivitet genom att se till att verktyg, varulager, fordon och maskiner inte blir stående, utan snabbt kommer till användning hos nya ägare, när tidigare ägare vill eller måste släppa taget. Tack vare våra professionella medarbetare, vår onlineauktion, vår infrastruktur och vår utbredning i världen förlänger vi livscykeln på varor som redan existerar. Igen och igen. Kontakta gärna våra distriktskontor som finns på följande orter; Svenljunga, Göteborg, Stockholm, Linköping, Karlstad Skellefteå & Malmö


Kontaktpersoner

Per Henriksson
CEO
Per Henriksson
David Benisty
CMO
David Benisty