2015-08-27 08:42Pressmeddelande

PS Onlineauktioner vinner offentlig upphandling för Malmö Stad

PS Auction ABPS Auction AB

Under våren har Serviceförvaltningen Kommunteknik i Malmö och ViSAB genomfört upphandling enligt LoU av försäljningstjänster för fordon, maskiner och lös egendom.

Upphandlingen gjordes i fyra delar som samtliga vanns av PS Onlineauktioner och avtalet träder i kraft första augusti för en första period om tre år.

- Jag är jätteglad att få jobba med Malmö kommun och ViSAB, säger Tony Andersson regionansvarig PS i Skåne. Vi får en stabil och kompetent kund med objekt som kommer tilltala våra 75.000 köpande kunder. Förutom 400 bilar om året så omfattar avtalet även maskiner och lös egendom. PS har en helhetslösning där man har både resurser och kompetens att värdera, hantera och sälja allt en kommun kan tänkas behöva avyttra. Det gör att det blir effektivare och billigare för Malmös skattebetalare avslutar Tony Andersson.

Fakta om parterna:

ViSAB - ViSAB, Vagnparken Skåne AB, är en verksamhet/helägt kommunalt bolag, som hyr ut fordon till Malmö stads förvaltningar genom kort- och långtidsleasing. ViSAB hyr ut och administrerar ca 1 300 fordon. Visab är en del av Serviceförvaltningen.

Serviceförvaltningen Kommunteknik - Kommunteknik är ett affärsområde inom Serviceförvaltningen som ska tillgodose behovet av en väl fungerande stadsmiljö. Vi erbjuder lokalt miljöanpassade och ekonomiskt effektiva helhetslösningar av drift, underhåll, skötsel, beredskap och teknisk service inom gator, park och fastigheter. Kommunteknik omsätter runt 500 miljoner och sysselsätter drygt 400 anställda.

Kontaktpersoner:

PS Onlineauktioner :

Tony Andersson Regionansvarig Skåne (bild) 0703-272475

Per Henriksson VD – 0767-747301


Om PS Auction AB

Om PS Auction AB Vår vision: Fullt användbara produkter får aldrig någonsin mer gå till spillo. Med våra tjänster ska människor och företag kunna konsumera med mer förnuft - och ta ansvar för hur varor säljs, köps, transporteras och används. Om tusen år kommer man att skaka på huvudet över hur jorden utarmades under 1900-talet. Det finns bara en planet och vi överkonsumerar en rad av dess resurser. The Planetary Bounderies* kräver att vi byter strategi. Att vi funderar ett varv till innan vi köper, byter eller slänger våra saker. PS Auction tillverkar inte något. Vår roll är att bidra till maximal resurseffektivitet genom att se till att verktyg, varulager, fordon och maskiner inte blir stående, utan snabbt kommer till användning hos nya ägare, när tidigare ägare vill eller måste släppa taget. Tack vare våra professionella medarbetare, vår onlineauktion, vår infrastruktur och vår utbredning i världen förlänger vi livscykeln på varor som redan existerar. Igen och igen. Kontakta gärna våra distriktskontor som finns på följande orter; Svenljunga, Göteborg, Stockholm, Linköping, Karlstad Skellefteå & Malmö


Kontaktpersoner

Per Henriksson
CEO
Per Henriksson
David Benisty
CMO
David Benisty