2023-11-15 13:06Pressmeddelande

Speciallackade mustaschskopa auktioneras ut på PS Auction till förmån för Prostatacancerförbundet!

PS Auction ABPS Auction AB

.

PS Auction har fått äran att auktionera ut detta objekt för att stötta Mustaschkampen och Prostatacancerförbundet.

Fira Movember med stil och stöd en viktig sak med detta initiativ!

En exklusivt speciallackade mustaschskopa, som kommer att budas hem av någon inom två veckor.

Hela det vinnande budet och serviceavgiften från auktionen kommer oavkortat gå till Mustaschkampen och Prostatacancerförbundet.

Denna eleganta mustaschskopa är inte bara ett uttryck för stil, utan också en högpresterande planeringskopa på imponerande 500 liter, med S45-infästning för ökad mångsidighet.

Så var med och gör din röst hörd! Delta i auktionen, buda generöst och låt oss tillsammans stödja kampen mot prostatacancer.

Varje bud du lägger är ett steg närmare att göra verklig skillnad. Gör din del för Movember och investera i en skopa som inte bara förändrar landskapet utan också liv. Låt oss tillsammans skapa en starkare framtid!

Kolla in skopan och buda här: https://psauction.se/item/view...


Om PS Auction AB

Om PS Auction AB Vår vision: Fullt användbara produkter får aldrig någonsin mer gå till spillo. Med våra tjänster ska människor och företag kunna konsumera med mer förnuft - och ta ansvar för hur varor säljs, köps, transporteras och används. Om tusen år kommer man att skaka på huvudet över hur jorden utarmades under 1900-talet. Det finns bara en planet och vi överkonsumerar en rad av dess resurser. The Planetary Bounderies* kräver att vi byter strategi. Att vi funderar ett varv till innan vi köper, byter eller slänger våra saker. PS Auction tillverkar inte något. Vår roll är att bidra till maximal resurseffektivitet genom att se till att verktyg, varulager, fordon och maskiner inte blir stående, utan snabbt kommer till användning hos nya ägare, när tidigare ägare vill eller måste släppa taget. Tack vare våra professionella medarbetare, vår onlineauktion, vår infrastruktur och vår utbredning i världen förlänger vi livscykeln på varor som redan existerar. Igen och igen. Kontakta gärna våra distriktskontor som finns på följande orter; Svenljunga, Göteborg, Stockholm, Linköping, Karlstad Skellefteå & Malmö


Kontaktpersoner

Per Henriksson
CEO
Per Henriksson
David Benisty
CMO
David Benisty