2015-03-31 09:44Pressmeddelande

​Stor vårauktion ska få fart på båtförsäljningen

PS Auction ABPS Auction AB

De senaste åren har det rått stiltje på andrahandsmarknaden för fritidsbåtar. På bland annat Blocket.se finns tusentals objekt som letar köpare men vinden kan vara på väg att vända. Branschen ser ljust på framtiden och PS Onlineauktioner satsar stort med en samlad båtauktion den 25 april.

”En auktion ger ett aktuellt marknadsvärde och för samman säljare och köpare. Tidigare har vi haft temaauktioner för samlarbilar och det har varit en riktig succé. Nu ger vi båtfolket samma chans”, berättar en lyrisk Per Nyqvist som är ansvarig för Båtauktionen.

Unik katamaran, Maxi 95:or och allt däremellan

På auktionen hittar du motor- och segelbåtar av alla storlekar och modeller. Objekten kommer från hela Sverige och det finns bland annat en katamaran, en Brandskär 310h årsmodell -07 och Sveriges vanligaste segelbåt Maxi 95.

Per Nyqvist håller i auktionen och efter besök på Allt om Sjön i Gustavsberg och Göteborgs båtmässa är han enormt peppad.

”Det finns tusentals båtar som inte blir sålda, vi är helt övertygade om att när ägarna får skarpa bud via en auktion blir det fart på försäljningen”, säger Per Nyqvist.


Om PS Auction AB

Om PS Auction AB Vår vision: Fullt användbara produkter får aldrig någonsin mer gå till spillo. Med våra tjänster ska människor och företag kunna konsumera med mer förnuft - och ta ansvar för hur varor säljs, köps, transporteras och används. Om tusen år kommer man att skaka på huvudet över hur jorden utarmades under 1900-talet. Det finns bara en planet och vi överkonsumerar en rad av dess resurser. The Planetary Bounderies* kräver att vi byter strategi. Att vi funderar ett varv till innan vi köper, byter eller slänger våra saker. PS Auction tillverkar inte något. Vår roll är att bidra till maximal resurseffektivitet genom att se till att verktyg, varulager, fordon och maskiner inte blir stående, utan snabbt kommer till användning hos nya ägare, när tidigare ägare vill eller måste släppa taget. Tack vare våra professionella medarbetare, vår onlineauktion, vår infrastruktur och vår utbredning i världen förlänger vi livscykeln på varor som redan existerar. Igen och igen. Kontakta gärna våra distriktskontor som finns på följande orter; Svenljunga, Göteborg, Stockholm, Linköping, Karlstad Skellefteå & Malmö


Kontaktpersoner

Per Henriksson
CEO
Per Henriksson
David Benisty
CMO
David Benisty