2014-12-11 11:45Pressmeddelande

Stort intresse när Götaverken öppnar för visning

PS Auction ABPS Auction AB

Vanligtvis drar en auktionsvisning av industritillbehör och verktyg kanske 40-talet personer. När PS Onlineauktioner under onsdagen och torsdagen öppnade Götaverken för visning kom 150 personer – varje dag.

  • – Det är nog rekord, men så har också Götaverken en alldeles speciell plats i Göteborgs industrihistoria, säger Robin Åsedal som är med och håller i auktionen.

Till största delen är det spekulanter som kommer för att titta på verktyg som är svåra att få tag i och maskiner som är bland de största i Norden. Men visningen lockar också många tidigare anställda och anhöriga som vill ta en sista chans att se varvet.

  • – Här finns lika mycket känslomässigt som ekonomiskt värde, och vi har fått höra många fantastiska historier under de här kvällarna. Vi har även haft besök av flera tidningar och tv-team, säger Robin Åsedal.

Auktionen av Götaverkens inventarier är uppdelad i fem delar och den första avslutas idag, 11 december. Resterande delar avslutas under januari.

Kontakta Ola Happstadius eller Robin Åsedal för frågor om auktionen och information om PS Onlineauktioner.

ola.happstadius@psonlineauktioner.se, 031-7805762

robin.asedal@psonlineauktioner.se, 031-7805765

Auktionen kommer att hållas på PS Onlineauktioner


Om PS Auction AB

Om PS Auction AB Vår vision: Fullt användbara produkter får aldrig någonsin mer gå till spillo. Med våra tjänster ska människor och företag kunna konsumera med mer förnuft - och ta ansvar för hur varor säljs, köps, transporteras och används. Om tusen år kommer man att skaka på huvudet över hur jorden utarmades under 1900-talet. Det finns bara en planet och vi överkonsumerar en rad av dess resurser. The Planetary Bounderies* kräver att vi byter strategi. Att vi funderar ett varv till innan vi köper, byter eller slänger våra saker. PS Auction tillverkar inte något. Vår roll är att bidra till maximal resurseffektivitet genom att se till att verktyg, varulager, fordon och maskiner inte blir stående, utan snabbt kommer till användning hos nya ägare, när tidigare ägare vill eller måste släppa taget. Tack vare våra professionella medarbetare, vår onlineauktion, vår infrastruktur och vår utbredning i världen förlänger vi livscykeln på varor som redan existerar. Igen och igen. Kontakta gärna våra distriktskontor som finns på följande orter; Svenljunga, Göteborg, Stockholm, Linköping, Karlstad Skellefteå & Malmö


Kontaktpersoner

Per Henriksson
CEO
Per Henriksson
David Benisty
CMO
David Benisty