2024-03-28 10:11Pressmeddelande

Efter konkursen i TGI Fridays - Lösöret auktioneras ut på PS Auction

TGI Fridays Täby CentrumTGI Fridays Täby Centrum

Den välkända restaurangkedjan TGI Fridays har nyligen gått igenom en konkursprocess, vilket resulterat i att PS Auction anlitats för att hantera försäljningen av restaurangens lösöre vid deras etablering i Täby Centrum.

Inventarier från restaurangen

Den aktuella auktionen, som är öppen för budgivning, erbjuder ett omfattande sortiment av högkvalitativ restaurangutrustning och inventarier. Bland utbudet hittar man allt från avancerade köksmaskiner, möbler och inredning till diskutrustning och TV-apparater.

Fritösstation Henny Penny EEE-143

David Benisty, Marknadschef för PS Auction, påpekar den chans detta skapar för andra restaurangentreprenörer och affärsinnehavare. "Det öppnar upp möjligheten för framtida företagare att kunna förverkliga sina affärsdrömmar. Det är vår uppgift att se till att dessa objekt finner nya hem där de kan fortsätta att bidra och skapa värde i samhället", förklarar David.


ServeringsmöblemangOm PS Auction AB

Vi på PS Auction har tillsammans stora ambitioner med en tydlig passion för hållbarhet. Sedan 1958 har vi växt till ett ledande aktör inom auktionsbranschen och den cirkulära ekonomin, med närvaro i hela Sverige. Sedan 2022 är vi en del av den holländska auktionskoncernen TBAuctions. Koncernen som helhet omsätter 2,9 miljoner objekt årligen, har 30 miljoner webbplatsbesök per månad och sysselsätter drygt 900 personer. I koncernen ingår, utöver PS Auction, varumärkena Troostwijk (EU), Klaravik (SE/DK), Vavato (BE), Auksjonen (NO), BMA (UK), Epic Auctions (NL) och DAB (DK). Alla med återbruk och cirkularitet som central del i affären. Med cirka 50 anställda i Sverige hjälper vi varje år över 100 000 auktionsobjekt att hitta nya ägare.   Vad vi tror på Vi tror på att fullt användbara produkter aldrig får gå till spillo. Genom våra auktioner möjliggör vi för människor och företag att konsumera med förnuft och ta ansvar för varors livscykel – från försäljning till köp, transport och användning.   Vad vi gör Vi frigör kapital åt våra kunder samtidigt som vi förlänger livscykeln för maskiner, inventarier och utrustning. Genom att minimera avfall gör vi en positiv insats både för företag och miljön.  


Kontaktpersoner

Per Henriksson
CEO
Per Henriksson
David Benisty
CMO
David Benisty